Culoarea anului 2022: Very Peri – Ce accesorii si decoratiuni se poarta in acest an

Culoarea anului 2022: Very Peri – Ce accesorii si decoratiuni se poarta in acest an
Culoarea anului 2022 este Very Peri, asa cum au botezat-o cei de la Pantone. Culoarea este un amestec de tonuri de albastru cu putin rosu, iar rezultatul este un mov similar culorilor din natura, ca la florile de lavanda, la violete sau la pasari.
Asadar, in acest an va propun accesorii si decoratiuni ce contin nuante de culoare apropiate de Very Peri.
Pentru mirese iubitoare de lavanda, recomand setul de mai jos, parerea mea este ca Very Peri se regaseste printre nuantele micilor flori parfumate.
  
Very Peri se potriveste foarte bine si cu modelele cu fluturi de la cuferele pentru amintiri lucrate pentru micile domnisoare. Cuferele pot fi realizate pe diferite dimensiuni, in functie de preferinte si obiectele pe care doriti sa le depozitati.
 
In 2022 vom purta si bijuterii pictate in nuanta Very Peri, iar propunerea mea sunt acesti cercei din lemn pictati manual. Sunt foarte usori si versatili, se potrivesc perfect tinutelor de primavara.

In acest an voi mai experimenta cu siguranta cu aceasta noua culoare. Mi-o imaginez in combinatii cu alb, roz, galben pal si portocaliu, asadar vor urma si alte produse lucrate manual cu Very Peri.   
Urmareste-ma pe paginile de social media pentru a vedea toate noutatile si etape din procesul de lucru al accesoriilor si decoratiunilor Zenini.ro:
Instagram: 
https://www.instagram.com/zenini.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/zenini.ro/



 

Suport clienti L-V: 10.00-18.00

0722.444.747 contact@zenini.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!